Ξ. & Ξ. Μακραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρεία μας.....

Η εταιρία μας εμπορεύεται ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ και αναλαμβάνει ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ  σε όλη την Αττική.

Το 1935 ο ‘’παππούς’’ Μακραντώνης Ξένος κατασκεύασε από τους πρώτους τα χειροποίητα ‘’γαλλικά’’ πλακάκια σε διάφορα σχέδια και χρώματα.Κατασκεύαζε επίσης και τα γνωστά – διαχρονικά μωσαϊκά πλακάκια.

Περίπου 41 χρόνια μετά, το 1976 ιδρύθηκε η εταιρεία Ξ. & Ξ. Μακραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα τη Νίκαια. Η εταιρεία είχε σημειώσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία μέχρι το 2014 στο χώρο των δομικών υλικών που είχαν άμεση σχέση με το πλακάκι.Απευθυνόταν και εξυπερετούσε κυρίως τους επαγγελματίες του χώρου.

Το 2014 τα νεότερα μέλη της εταιρείας πήραν μια απόφαση. Θα δραστηριοποιηθούν στο χώρο της εμπορίας των πλακιδίων και ειδών υγιεινής κόντρα στην κρίση και τη δυσκολία των εποχών.

Πρωταρχικό μας σκοπός η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Παρέχοντας προϊόντα αρίστης ποιότητας στις  καλύτερες δυνατές τιμές, καταφέραμε να κερδίσουμε το σεβασμό τόσο των πελατών όσο και των προμηθευτών.

Οι στόχοι μας....

Η άμεση εξυπηρέτηση και η εξειδίκευση που μπορούμε να παρέχουμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή είναι οι βασικές μας αρχές.

Η εταιρία μας εμπορεύεται ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ και αναλαμβάνει ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ  σε όλη την Αττική.Η ανακαίνιση, η κατασκευή του χώρου που διαμένετε ή εργάζεσθε είναι για εμάς μια ευχάριστη πρόκληση και πρόσκληση για να δημιουργήσουμε μαζί.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες, πρωτότυπες και εργονομικές λύσεις με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Σας περιμένουμε στην έκθεση μας για να δημιουργήσουμε μαζί το χώρο σας προσφέροντάς σας μοναδικές λύσεις.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η εταιρία μας εμπορεύεται ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ .Η  κατασκευή του χώρου που διαμένετε ή εργάζεσθε είναι για εμάς μια ευχάριστη πρόκληση και πρόσκληση για να δημιουργήσουμε μαζί.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η εταιρία μας εμπορεύεται ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ και αναλαμβάνει ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ  σε ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ.Η ανακαίνιση του χώρου που διαμένετε ή εργάζεσθε είναι για εμάς μια ευχάριστη πρόκληση και πρόσκληση για να δημιουργήσουμε μαζί.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

Η εταιρία μας συνεργάζεται με έμπειρα συνεργεία του χώρου που μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε ανάγκη σας.

Copyright 2019 © makrantonis.gr